Hulp vanuit de gemeente

Vanuit de gemeente zijn er verschillende hulpmiddelen voor het volgen van zwemles voor kinderen waarbij het thuis financieel niet altijd even makkelijk is.
Met 2 gemeentes hebben wij afspraken, voor de locatie ’t Hooge Holt hebben wij afspraken met de gemeente Coevorden, d.m.v. de Doe-Mee-Pas en voor de locatie de Besthmenerberg hebben wij afspraken met de de gemeente Dalfsen, kindregeling Dalfsen.

U dient zelf de aanvraag bij de gemeente te doen en ons bij inschrijving aan te geven dat het lesgeld via de gemeente kan.

uitleg per gemeente:

Coevorden:
De Doe-Mee-Pas is een pas waarmee kinderen, jongeren en 65-plussers gratis lid kunnen worden van één of meerdere sport- of culturele verenigingen. De enige voorwaarde voor het gebruik van deze pas is dat de gebruiker afhankelijk is van een inkomen rond het sociaal minimum. De Doe-Mee-Pas kan vanaf 2012 worden gebruikt voor meer dan één vereniging. Wij zijn uiteraard erg blij dat deze mogelijkheid er is!

Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen met de gemeente.

Informatie voor ouders

Alle kinderen uit gezinnen in de gemeente Coevorden die afhankelijk zijn van een inkomen rond het sociaal minimum ontvangen de Doe-Mee-Pas. Heeft u een inkomen rond het sociaal minimum en heeft uw kind geen pas ontvangen? U kunt de pas aanvragen via het digitale formulier.

Lesdagen/tijden voor kinderen met de Doe-Mee-Pas 
De kinderen die ingeschreven worden met een Doe-Mee-Pas van de Gemeente Coevorden hebben hiervoor aparte afspraken. Deze afspraken gelden alleen indien het betreffende kind deze pas heeft en kan gebruiken.

Lesdag mogelijkheden: in overleg.

Kindregeling DALFSEN:

Via de gemeente kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding voor zwemles. Deze dient u zelf aan te vragen bij de gemeente Dalfsen. Graag ontvangen wij wel een bevestiging hiervan, zodat wij bij de gemeente kunnen navragen.

©2018 Zwemschool Born2Swim Alle rechten voorbehouden | CompanyBoost